visible is normal,
Remarkable is the next level

Zouliga Malki

Ben je zelf coach of trainer?

Adverteer als coach of ondernemer

Wat is Wised-Up?

Ik stel me graag even voor:

Verbinden, wat is dat nu precies? Je kunt dit vanuit verschillende perspectieven bekijken: de één houdt van connecties maken via beeld en geluid, de andere houdt van meer een fysieke verbinding en weer een ander  legt liefst verbinding op ziels-niveau. Als bruggenbouwer heb ik mij vertrouwd gemaakt met alle mogelijke manieren van verbinden met als doel de juiste match te creëren tussen twee of meerdere mensen en/of diensten. Er ontstaat namelijk een chemie, een magie als de juiste partijen tot elkaar of bij elkaar komen,… iets wat ik graag omschrijf  als een verrijking en groei voor iedereen en hiervan een schakel te mogen zijn, maakt mij gelukkiger mens.

Dit platform is precies daarvoor bedoelt: om je te verrijken met kennis en je te omringen met de beste experts op verschillende domeinen. Ik maak er mijn prioriteit van om  een community te bouwen met niet enkel ondernemers en experts, maar vooral met mensen met een GRRR- Attitude. Deze mensen hebben kernwaarden zoals:

 • Genuine: oprecht en puur ondernemen
 • Respectable: respectvol omgaan met hun cliënten 
 • Remarkable; opmerkelijk opvallen met hun expertise
 • Royal&loyal: waardig omgaan met hun eigen waarde en die van anderen en de extra inspanning willen doen uit louter dienstbaarheid.

Voor deze mensen en community zet ik mij met hart & ziel in.

Zouliga Malki

Wat is de digitale snelweg van Wised-Up

Voor de coach:

 • één plaatsing  op onze website, geeft een octopus-effect zonder dat je hier iets voor moet doen! Via negen social media kanalen bereiken we jouw doelpubliek en posten we jou en jouw training en/of onderneming(YouTube, FB, LinkedIn, twitter, Wised-up website, pinterest, Instagram, ).in één moeite op onze website plaatsen,  wij zorgen voor maximale marketing
 • 24/7 geboekt kunnen worden door het gebruikersvriendelijk book, click & go-systeem 
 • deelnemen aan opmerkelijke campagne’s die opvallen
 • één prijs (geen verborgen kosten).

Voor de ondernemer:

 • ontdekken & ontmoeten van nieuwe droomklanten door het ‘octopus-effect’ zonder dat je hier iets voor moet doen!  (zie hierboven voor de uitleg)
 • link naar uw eigen website/pagina
 • voorstelling op onze portfolio-pagina die ook apart gepromoot wordt

Voor de deelnemer:

 • alle wijsheid en kennis binnen handbereik op één pagina
 • wij presenteren enkel coaches & ondernemers die onze ankers hoog in het vaandel houden
 • de mens achter de training of onderneming op voorhand al leren kennen door toffe ‘in the Spotlight’ video’s, online en offline campagnes.
 • Onze ankers zijn: bewust, bekwaamheid, betrokkenheid, oprechtheid, echtheid, respectvol & waardigheid en dit in een veilige omgeving.

wil je meer informatie, plan hier een virtuele afspraak.

Wil je direct jezelf zichtbaar op onze platform plaatsen, zie onze prijzen

In the spotlight

Het draait niet enkel om je zichtbaarheid (aanwezig zijn online) maar om jouw klantenbereik uit te breiden. Val op buiten jouw al bekende doelgroepen & -publiek. Dit doen we door een 360 graden gesprek in je bedrijfsomgeving. Plaats jezelf als ondernemer en persoon in ‘the spotlight’. Je ondernemershart is voelbaar bij de kijkers. Onze ‘out of the box campagnes’ geven jou hierin een aanvullende belichting.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Carolien Appeltans
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Excalibur Networks​
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Divine Starlight​
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Daniëlle Franssen​
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Engelenhartje​

Klik en ontdek onze ondersteunende diensten & producten

Blogs/tips

Jessica Coolsaet

12 tips bij Fibromyalgie: ‘de onzichtbare ziekte’  zorg voor minder stress: probeer dagelijks een moment in te plannen voor meditatie tracht hectische zaken in je

Lees meer »

Anouk Boering

Tijd voor een voorjaarschoonmaak? Ik ben ervan overtuigd, dat elk veranderingsproces in het leven, start met opruimen. Vandaar mijn keuze om (business) coach van Go-Focus

Lees meer »

Tinne De Bie

Moeten staat als een muur tussen je hoofd en je hart. ‘Kom uit je hoofd, stop met piekeren, stop met denken’. In een wereld van

Lees meer »
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang onze inspirerende nieuwsbrief.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We use cookies to ensure that our website runs as smoothly as possible. If you continue to use the website, we will assume that you agree.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.