Anouk Boering

Tijd voor een voorjaarschoonmaak?

Ik ben ervan overtuigd, dat elk veranderingsproces in het leven, start met opruimen. Vandaar mijn keuze om (business) coach van Go-Focus én oprichter te zijn van het digitaal online coaching programma ‘REinvent Your live’. Ik help mensen, na een scheiding, zichzelf opnieuw uitvinden.

Als je na een scheiding of break-up opnieuw start, bedenk je alles weer opnieuw.

Wanneer je nieuwe dingen wilt gaan uitnodigen in je leven, dan is het noodzakelijk dat je eerst ruimte maakt. Zonder ruimte kan je immers niet groeien. Waarom zou je daar sowieso de tijd niet voor willen nemen? De mensen die ik coach, werken met mij, omdat ze iets willen veranderen.

We beginnen steeds met het maken van een pas op de plaats, schoon schip maken. Samen met de cliënt kijk ik welke elementen al goed zitten, welke elementen er volgens hen ontbreken en welke ze willen veranderen en aanpakken.

Samen zoeken we uit waar de ruis zit. Is dit

  • mentaal?
  • bij vrienden?
  • in het sociale leven?
  • of misschien in de werkomgeving?

Zo had ik een cliënt waarvan het bureau een georganiseerde chaos was. Dit betekent dat je wat op te ruimen hebt. Ik maak gebruik van een worksheet dat hen helpt om te identificeren waar ze kunnen starten. Een mooie manier om een stand van zaken op te maken en vervolgens ruimte te creëren.

Voor mijn programma ‘REinvent Your Life’ ontwikkelde ik the Spring Cleaning Cycle. Het is een combinatie van een aantal coaching tools. Deze worksheet bied je een leidraad bij het onder de loep nemen van zes onderdelen van je leven. De inzichten dat je door deze opdracht krijgt, zorgen ervoor dat je orde op zaken stellen. Zo creëer je ruimte, om je nieuwe leven, opnieuw te gaan invullen.

Ben jij toe aan een voorjaarschoonmaak? Wil je schoon schip maken? Ik begeleid je graag.

 

We use cookies to ensure that our website runs as smoothly as possible. If you continue to use the website, we will assume that you agree.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.